Paraziták morgellonok. Chemtrail paraziták morgellonok. Blogarchívum


Egészség Tényellenőrzés: Férgek mozognak a maszkokban?

paraziták morgellonok

Valójában ártalmatlan szövetszálakról lehet szó. Ha fontosnak tartod a hamis infók helyretételét, támogasd az oldalt a Patreonon vagy banki átutalással!

Morgellon paraziták, Morgellons paraziták tünetei

A kísérlet a következőképpen néz ki: a videók készítői meleg vizet engednek orvosi maszkokra, majd rázoomolnak az így eláztatott anyagra, amelyben izgő-mozgó, féregszerű fonalak, paraziták bukkannak fel. Terjed ilyen videó már a Facebookon és a YouTube-on is: Mi mozog a maszkokban???

paraziták morgellonok

Mivel sok videót kaptam másoktól, amelyeken látszik ez a jelenség, úgy döntöttem, hogy csak magamnak hiszek! A paraziták morgellonok alkalmasak lehetnek arra, hogy elvegyék a kedvet a koronavírus elleni paraziták morgellonok egyik fő eszközétől, a maszkhordástól. Németországban már hetekkel korábban megjelentek hasonló videók, így német nyelven már a jelenség értelmezéséről is találni anyagokat.

Paraziták morgellonok célok 1: HAARP — földrengések, hurrikánok Pár szó a HAARP-ról Sok szó esik mostanában az ún HAARP-ról, de valószínűleg azon kívül, hogy az egy sátánian gonosz dolog egyébként az is az emberek többsége — már aki egyáltalán tud a létezéséről — nemigen sejti, hogyan is működik és mire képes. Mivel ez az összefoglaló most nem az EM fegyverrendszerekről szól, itt csak egy tényleg nagyon rövid jellemzését adhatom meg ennek a projektnek, bár kétségkívül többre is rászolgálna. Az a feladatuk, hogy elektromágneses hullámok, talajra telepített elektromágneses hullámmezô oszcillátorok ú. Paraziták morgellonok aerozol részecskék segítségével az irányított energia fegyverek hatékonyabban mûködnek. A plazmasugár terjedését optimálisan segítô egyensúlyi és részecske sûrûségi állapotról van szó.

A dpa hírügynökség tényellenőrzői például arról írnak, hogy a videókban látható sötét szálak valószínűleg a gyártás során például a gyárban dolgozók munkaruhájárólvagy a kicsomagolás paraziták morgellonok kerülhettek a maszkra. Ezek a dpa Ascaris tele van azonban se nem férgek, se nem nanotechnológiai rostok, hanem ártalmatlan anyagok, például szövetszálak.

paraziták morgellonok

Mozogni pedig nedvesség, hőváltozás vagy statikus elektromosság hatására kezdenek. A dpa-nak nyilatkozó biológus — aki egyébként érthetőnek tartja, hogy emberek a jelenséget látva megijednek — egy képbe helyező videót is készített e szálakról.

Az alább beágyazott videó hosszú, németül nem értőknek egyenesen unalmas is lehet.

  • Bogarak a bőr alatt: a Morgellons-szindróma - HáziPatika Téveszmés parazitózis Bogarak a bőr alatt: a Morgellons-szindróma Morgellons paraziták - Mi okozza a tüneteket?
  • Tényellenőrzés: Férgek mozognak a maszkokban? | Urban Legends
  • Chemtrail paraziták morgellonok

A Correctiv tényellenőrző anyagából az is kiderül, miért csak a sötét szál mozog — azért, mert az nem a termék paraziták morgellonok része. A Correctiv által megkérdezett szakértő szerint ezek a szálak az egészségre ártalmatlanok.

Egész nap lélegzünk be hasonlókat, de testünk védekező rendszere képes kiszűrni őket. A maszkok és Covid-tesztpálcák alapanyagait évek óta használják, és toxikológiailag ártalmatlanok — tudta meg a dpa a Lausanne-i Egyetem Orvostudományi és Egészségügyi Központjától.

paraziták morgellonok

A megfigyelt jelenséghez semmilyen szinten kapcsolódó Morgellonról pedig a fent linkelt Correctiv-cikk utolsó bejegyzésében olvashattok. Update A zaol.

Mondjuk érthető az általános aggodalom, a járványhelyzet minden, csak nem szívderítő, de mégsem kéne rémeket és kísérteteket látni mindenhol vagy sok éves konteókhoz visszanyúlni csak azért, hogy bármi áron akadályozza valaki embertársait a védekezésben. Így nekik újdonság, nóvum az a legenda, ami az álhírek leleplezésével foglalkozó újságíró számára többször is lejárt lemez. Ezért lehetett az elmúlt napok sztárja Magyarországon az arcmaszkban elrejtett Morgellon-féreg.

A klinikai mikrobiológus az arcmaszkok fertőtlenítését feleslegesnek gondolja, mint ahogy például sálakat sem szoktunk fertőtleníteni. Sőt a maszkok alkoholba áztatása kifejezetten káros is lehet, mert gyengítheti szűrőhatásukat.

Chemtrail paraziták morgellonok Chemtrails Explained In Under 2 minutes melyik gyógyszer jobb felnőttek férgek számára Rendszeres olvasók Az első hozzászólás: Link Az elmúlt pár hónap időjárási anomáliáit megfigyelve és észlelve azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy szándékosságot kell feltételezzek ezen jelenségek mögött, arra paraziták morgellonok, hogy utána nézzek a kiváltó okoknak. Ma chemtrail paraziták morgellonok morgellonok köztudott, hogy bizonyos államok rendelkeznek olyan technikával és technológiával, amely alkalmassá teszi őket arra, hogy durva beavatkozásokat eszközölhessenek a Föld ökológiai rendszerébe és a szokásos időjárási periódusokat is felborítsák ezáltal. Az utóbbi három hónap bőséges adattal laposférgek elleni gyógyszer ennek következményeire is. What Are Airplane Chemtrails, Really?

Update 2. A fitneszguru aztán április 2-án módosított korábbi állításán, megjegyezve, hogy az az orvosok szerint hülyeség.

Chemtrail paraziták morgellonok. visz a víz sodor: Csíkok az égen

Egy órával később azonban egy harmadik bejegyzésben is megemlékezett a témáról. Akkor most kinek higyjek?

paraziták morgellonok

Novák Hunornak? Felső Péternek? Lenyelem kretén vagyok és naponta fertőtlenítek, forralok, tanácsolva másnak is….

  • Blogarchívum chemtrail paraziták morgellonok Feltételezett célok 1: HAARP — földrengések, hurrikánok Pár szó a HAARP-ról Sok szó esik mostanában az ún HAARP-ról, de valószínűleg azon kívül, hogy az egy sátánian gonosz dolog egyébként az is az emberek többsége — már aki egyáltalán tud a létezéséről — nemigen sejti, hogyan is működik és mire képes.
  • Morgellon a maszkban - Forgókínpad

Miután a videók a Balkánon is elterjedtek, az AFP régiós tényellenőrzői is utánajártak a férges-maszkos jelenségnek.