Házirend

Mikolik horgásztó története

A horgásztó 2007 őszén épült, mesterségesen lett kialakítva, amely 3,2 ha területen helyezkedik el, melyből 2,4 ha vízterület.

A tó átlag vízmélysége 180 cm, vízellátása a szeghalmi főcsatornán keresztül történik. Elhelyezkedése a Berettyó folyó és a Főcsatorna találkozási pontjánál van. A horgásztó Szeghalom Körösladány közötti 47-es számú főút bal oldalán, szeghalmi főcsatorna baloldali partján kiépített szilárd burkolatú úton közelíthető meg. Az uralkodó szélirány északkeleti-észak, átlagos sebessége 3 m/s. A tó létrehozása horgászni, pihenni szerető vendégek  érdekében épült. A tóban intenzív haltelepítés folyik, főbb telepített halfajaink: ponty, amur, csuka, süllő, idényjelleggel afrikai harcsa.

A tó törpeharcsa  mentes!

Amennyiben kérdése, felvetése illetve ötlete van szívesen állunk rendelkezésére! Email: info@mikolik-horgaszto.hu

A TAVON CSAK ÉRVÉNYES ÁLLAMI HORGÁSZJEGY, ILLETVE TURISTASJEGY BIRTOKÁBAN LEHET HORGÁSZNI!

IN LAC SE POATE PESCUI NUMAI CU PERMIS DE STAT SAU CU BILETE TURISTICE VALABILE!

Vendég vélemények

Minden ami egy horgásztónál lenni kell az itt megvan DE legfőképp a tógazda figyelmessége szembetűnő! Rendes, segítőkész és ha az embernek horgásztanácsra van szüksége a tavon (hol és milyen csalival horgásszunk) abban is segít! Tiszta, rendezett, segítőkész! Személy szerint én akinek lehet csak ajánlani tudom! Értékelésem; 10/10

Ambruzs-Szabó József

A legjobb hely ! Én 130 km -t szoktam utazni csak hogy ott horgásszak nyugodt szép hely és nem utolsó sorban olyan nincs vagy nagyon ritka hogy ne lenne fogás! Csak ajánlani tudom!

Dobák Róbert

A megye legjob hogász vize kapitális halak figyelmes segitö tó gazda köszi Zoli

Nagy Zoltán

Kérdése van?