Információs férgek. Féregmeghatározás (féregrész vizsgálata) - SYNLAB


Ez persze nem igaz, de a videók terjednek a neten, és már más tévedésekkel is összekötötték. Az elmélet szerint ha valaki meleg víz alá helyezi az orvosi maszkokat, akkor erős zoommal vagy mikroszkóppal láthatja az előbújó férgeket. Az Urbanlegends.

Féregtelenítés — hasznos információk Mikor aktuális a féregtelenítés? Elsősorban az állatok egészsége, az állattartók különösen a gyerekek!

Ez alapján nem mozgó élőlényekről van szó, hanem egyszerű szövetszálakról, amik a gyártás során, vagy a kicsomagoláskor kerülhettek a információs férgek. A hőváltozás vagy a statikus elektromosság miatt mozognak, valamint azért, mert a maszk többi részével ellentétben nincsenek rögzítve.

receptek paraziták vélemények tabletták férgek elleni emberek véleménye

Ebben a videóban ugyan németül beszélnek, de mikroszkóp alatt jól látható, hogy csak információs férgek szövetszálról van szó és maszk helyett teszthez használt pálcikát vizsgálnak. Mivel van, aki szerint féreg van a maszkban, az ivermectinben bízók is rávetődtek az elméletre.

kezelés laposférges paraziták csírarétegek platyhelminthes

Korábban már többször megírtukhogy a leggyakrabban állatoknak féreghajtási céllal adott szer a szakértők szerint miért nem a koronavírus elleni csodafegyver. A Correctiv szerint ezek a szálak ártalmatlanok, a mindennapok során rendszeresen lélegzünk be hasonló anyagokat, de a testünk ki tudja szűrni ezeket.

A koronavírus néhány ember szerint egy ember alkotta vegyi fegyver, így nem csoda, hogy a vírus elleni védekezés egyik szimbóluma, a maszk is nagyobb figyelmet kap.

gyógyszerek amelyek megakadályozzák a test parazitáit paraziták minden organizmusban élnek

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ezek a maszkok és pálcikák nem a vírussal jelentek meg, évek, évtizedek óta használják ezeket az egészségügyben és más területeken.